Tumba Glas- och Fönsterrenovering AB

Mån – Fre
07:00-16:00

Fönster

Med våra aluminiumfönster kan du spara både energi och pengar och bestämmer själv mått och kulör. Aluminium är underhållsfritt med lång livslängd och ger ett bra skydd mot inbrott. De smala fönsterprofilerna ger maximalt ljusinsläpp. Den superisolerade konstruktionen i kombination med energiglas ger U-värden ner till passivhusnivå.

Schücos stilrena design passar alla typer av byggnader och finns i en mängd konturer, färger och dekorer. Du har dessutom ett brett sortimentet av beslag och tillbehör att tillgå. Vi tillverkar måttanpassade fönster som är enkla att montera.

Vi kan tillverka aluminiumfönster både med eller utan spröjs, med hel eller delad fönsterbåge och med olika typer av öppningsmöjligheter.

Fasta fönster

Fasta fönsterpartier är säkrare och billigare än öppningsbara fönster. De består av fönsterkarm och en glasad fönsterkassett. Vi anpassar utförandet till fönsterhålet och förser fönstret med glasning som klarar alla energi- och säkerhetskrav.

Ansvarig för aluminiumpartier

 Våra experter är redo att hjälpa dig. Tveka inte kontakta oss för om du har önskar få skräddarsydd offert eller konsultation innan ni lägger en beställning.

Calle Stenberg

Kontaktperson/Projektledare

Martin Ross

Arbetsledare Aluminium