Tumba Glas- och Fönsterrenovering AB

Mån – Fre
07:00-16:00

Entréer

Entrén är oftast det första intrycket man får när man besöker en fastighet. Ett vackert glasparti och en vacker port är välkomnande och förmedlar en känsla av omvårdnad, stil och omtänksamhet. När vi bygger glaspartier eller renoverar portar lägger vi stor möda på att resultatet ska bli det absolut bästa utifrån de förutsättningar som finns.

Portrenovering

Många vackra portar behöver en ordentlig renovering. Detta kräver yrkesskicklighet och bred kunskap om träslag och tekniker. Trädetaljer ska fällas in och lagningar får inte synas när porten är klar. Laminering med eklaminat är ett precisionsarbete med fantastiskt resultat.

Vi levererar en komplett renoverad port med lås, dörrstängare, dörrautomatik, kodlås, m.m. I samband med vår offert får ni även förslag på beslagning.

Butiksfönster och entréportar

Renovering
Butiksfönster har som huvudfunktion att exponera det som finns inne i butiken. Och entrén till butiken ska helst vara både vacker och funktionell. Därför lägger vi mycket arbete på renovering av butiksfönster och entréportar så att helheten blir harmonisk ihop med huset och tilltalande för butiken och deras kunder.

Nyproduktion
Vi arbetar även med nyproduktion av fönster och portar och kan specialanpassa konstruktion och materialval till högt ställda krav på säkerhet och kundanpassning. Exempelvis kan ett butiks- eller restaurangfönster tillverkas så att det kan öppnas, vikas eller delas på speciella sätt, med utseende som liknar originalet fast i modern tappning.

Kulturfönster

Vi försöker att i görligaste mån bevara fönstrens ursprungliga utseende och egenskaper. Ett sätt är att renovera fönstren till ett modernt ursprungsskick, eller att byta till nya fönster med ett yttre kulturglas som ger fasaden ett ”levande” speglingsmönster.

Aluminiumbeklädnad

För maximal hållbarhet och bästa funktion levererar vi fönster med väderbeständig utsida och energibesparande insida. Fönsterkonstruktionen består då av ny ytterbåge och beklädnad av karm med strängpressad och pulverlackerad aluminiumprofil. Karmens insida och befintlig innerbåge renoveras, målas och glasas med nya energiglas.

Ansvarig för fönsterrenovering

 Våra experter är redo att hjälpa dig. Tveka inte kontakta oss för om du har önskar få skräddarsydd offert eller konsultation innan ni lägger en beställning.

Tomas Englund

Kontaktperson/Projektledare