Tumba Glas- och Fönsterrenovering AB

Mån – Fre
07:00-16:00

Aluminiumpartier

Tack vare egen tillverkning kan vi leverera måttanpassade lösningar av högsta kvalitet. 

Tumba Glas erbjuder fönster, fasta fönster, dörrar, vikdörrar, skjutdörrar, fasadpartier och glastak i aluminium.De skräddarsys för att passa just ditt projekt och dina behov. Vi lägger dessutom stor vikt vid smarta och väldesignade tillbehör och erbjuder bästa service och rådgivning hela vägen fram till färdigt montage.

Vår professionella aluminiumavdelning kompletterar våra lika professionella avdelningar för snickeri, måleri och glasmästeri. Detta gör Tumba Glas till det mest heltäckande fönsterrenoveringsföretaget.

Exempel aluminiumpartier

Aluminium är ett så gott som underhållsfritt ”evighetsmaterial”. Därför passar det extra bra att kombinera tillsammans med glas, som i sig också är ett ”evighetsmaterial”.

Vi arbetar med Schücos profiler. Det borgar för kvalitet och trygga leveranser.

Tumba Glas- och Fönsterrenovering AB

Vår systemleverantör Schüco utvecklar hållbara system för den designmedvetne och är vår garant för att ligga i absolut framkant vad gäller kvalitet och modern teknik.

Ansvarig för aluminiumpartier

 Våra experter är redo att hjälpa dig. Tveka inte kontakta oss för om du har önskar få skräddarsydd offert eller konsultation innan ni lägger en beställning.

Calle Stenberg

Kontaktperson/Projektledare